Snabba nyheter via SMS

Att kunna få fram information och nyheter har varit viktigt ända sedan antiken. På den tiden fick folk förlita sig på snabba budbärare, kurirer och nyhetsutropare för att kunna hålla sig à jour med vad som hände. I vissa områden fanns det till och med signaltorn som gjorde det möjligt att skicka meddelanden över stora geografiska avstånd. ”Fiende på väg” eller ”evakuera omedelbart” var livsviktiga meddelanden som behövde nå mottagarna så hastigt som möjligt.

Idag är det fortfarande angeläget att kunna nå ut till människor snabbt och effektivt, och som tur är finns det modern teknik att tillgå. Med smarta och smidiga nyhetsutskick via SMS kan all möjlig information komma ut snabbt eftersom i princip alla har en mobiltelefon idag, Det har bland annat nyttjats av olika myndigheter när krisinformation eller vaccinbokningar behöver komma ut, men också i affärssammanhang. För små och stora företag kan ett abonnemang hos Rules smstjänst göra stor skillnad på hur kundkretsen och medarbetarna får uppdateringar, erbjudanden och nyttig information.

Vikten att av kommunicera

Förutom att vara en källa till information är nyheter också något som måste vara tillförlitligt. Om du driver ett företag är det A och O att du skapar en bra relation till ditt klientel, och med en SMS-tjänst har du möjlighet att ha en direktkommunikation närhelst du vill och behöver. Skapa gärna ett personligt band genom att vara uppmärksam på kundens preferenser och skicka dina SMS därefter. Driver du till exempel ett klädföretag kan du skicka olika SMS om förhandsvisningar beroende på din kunds köphistorik – en kanske föredrar klänningar medan en annan endast är intresserad av svarta plagg.

Med SMS-meddelanden kan du också berätta för dina kunder om någonting har gått snett, och på så sätt uppfattas som kommunikativ och uppriktig. Låt säga att du måste ställa in ett event i sista minuten – även om det kan vara irriterande för kunden hade det varit mycket värre om han eller hon tagit sig hela vägen till platsen bara för att mötas av en stängd dörr. Odla och upprätthåll därför dina relationer med smarta nyhetsutskick som landar direkt i telefonen.